DE ALLERMINDSTE QUIZZER – for 3 – 4-årige

 

DE ALLERMINDSTE QUIZZER

er en bog med over 1000 spørgsmål. Opgaverne udvikler børnenes sproglige opmærksomhed. Leg og læring er i fokus, og børnene får afprøvet deres paratviden på en sjov og spændende måde. Pris 77,50. 

UDSOLGT, køb i stedet “De allermindste quizzer 2 eller 3”.

Anmeldelser:

Børn og Unge, Opslagstavlen: Børn elsker at quizze, og på en underholdende og udfordrende måde udbygges deres begrebsverden gennem quiz og leg. Bogen “De allermindste quizzer” er en quizbog til de tre til fire-årige, og der er opgaver, hvor børnene skal synge videre, når en sang slutter, vælge, hvad en ko har ud fra en liste af kropsdele, svare på om et navn er et pigenavn eller drengenavn og meget mere. Quizbogen indeholder mere end 1000 spørgsmål, der tager hensyn til børnenes sproglige og begrebsmæssige udvikling. Opgaverne er med til at udvikle børnenes sproglige opmærksomhed. Leg og læring er i fokus, og børnene får afprøvet deres paratviden på en sjov og inspirerende måde.

Lektør Lars Larsen: Så er den her. Quizbogen for de allermindste. I udstyr og opbygning svarende til Kirsten Ahlburgs tidligere quizbøger for små og større børn, senest De mindste quizzer. Den er fyldt med opgaver og spørgsmål, der sætter de 3-4-åriges paratviden på prøve og udvikler såvel sprog som begrebsverden. En god lille bog til både hjem og institution. Fra 3 år.

Talepædagogen, Anders Vernersen: Mere eller mindre bevidst fra forfatterens side ledes tankerne hen på Læreplaner mm. Serien påbegyndes før læreplanerne. Bogen er med til at fremme opmærksomheden omkring kommunikation med børnene. Både børnene og kulturen er der, men det er de voksnes opgave at være medvirkende i en konstant udvikling. At quiz-serien er en succes ses i børnehaverne, hvor denne bog naturligt vil indgå i samlingen.

Skolestart, Hanne Toxværd: Der er udkommet endnu en bog i serien af Kirsten Ahlburgs quizbøger. Den er i spørgsmålene opbygget på samme måde, som de tidligere quizbøger. Det er som regel et hit at huske og gætte gåder og noget, der er vældig godt at bruge til børnenes sproglige opmærksomhed og begrebsudvikling. Derfor synes jeg at det er bøger, man simpelthen må have til sjov og lærerig adspredelse i både børnehaveklassen og til de ældste børn i børnehaverne (jeg har 2 af slagsen, som jeg bruger flittigt). Børnene elsker at få spørgsmålene og se om de kan gætte dem. Bogen rummer over 1000 spørgsmål og opgaver, som i høj grad og på en sjov måde kan være med til at udvikle børnene sprogligt og begrebsmæssigt.

Legeakademiet : Vi kan kun sige fantastisk fantastisk idé….Super idé til bilen eller turen, den fylder ikke mere end en A5 blok, så den er også nem at have med i tasken.” ”We love it…..

 

DE ALLERMINDSTE QUIZZER 2

Beskrivelse og anmeldelser se under ”De allermindste quizzer”, pris 77,50.

 

DE ALLERMINDSTE QUIZZER 3

Beskrivelse og anmeldelser se under ”De allermindste quizzer”, pris 77,50. Bogen er også udkommet som e-bog hos forlaget Straarup & Co: https://ereolen.dk/ting/object/870970-basis%3A135392588

 

 

Quiz om farver

er en bog for 2 – 5-årige med over 400 spørgsmål om farver i kategorier som dyr, frugt, grøntsager, natur og meget mere. Pris 99 kr.