SPIRITUELLE BØGER – VOKSEN BØGER

DU ER IKKE ALENE

er en spirituel bog med interview af 12 danskere, som fortæller om deres åndelige oplevelser. På forskellig vis har de fået hjælp og støtte fra den åndelige verden. Blandt de interviewede er kendte personer som Maya Fridan, Steen Kofoed og Steen Krarup. Bogen er udkommet på forlaget Stout. Pris kr. 163,- Bogen findes nu også som e-bog på forlaget Dreamlitt, og den kan købes på de fleste e-bogs platforme eller lånes på ereolen.dk. Pris for e-bog 39 kr.

Anmeldelser

Lektør, Claus Bundgaard: I denne interview bog kommer der nogle gode personlige og afklarende samtaler, hvor hovedbudskabet – at du ikke er alene – både går på, at vi alle er overvågede af en eller flere åndelige hjælpere og skytsengle, og at læsere med åndelige evner kan se, at andre har haft lignende oplevelser. En bog der formidler sit budskab på et plan, der er let forståeligt for de fleste åndeligt interesserede.

Holistisk psykoterapi, Merete Gundersen: Der er mange fængslende beretninger, som berører de involverede personer på hele deres livssyn, deres livsopfattelse og på deres fremtidige levemåde. Oplevelserne sætter sig fast i sjælen på den følsomme læser, således at man står tilbage med en følelse af at have mødt noget, der er større end en selv. Rigtig god fornøjelse til nogle fængslende timer.

 

ØRNEN MOD SOLEN

er forfatterens egen spirituelle kærlighedshistorie, der viser, hvordan den åndelige verden kan føre to mennesker sammen. Gennem tegn, visioner og sammentræf bliver de ført hen mod den store kærlighed. Forlaget Stout. Bogen er udsolgt fra forlaget, men kan købes hos mig, da jeg selv har fået trykt et oplag. Pris kr. 88,-. Bogen findes også som e-bog på forlaget Dreamlitt, og den kan købes på de fleste e-bogs platforme eller lånes på ereolen.dk. Pris for e-bog kr. 49.

Anmeldelser

Lektør, Jytte Bræmer: Kirsten Ahlburg er én af vore bedste forfattere, når det gælder letlæsningsbøger for både voksne og børn. Udover forfattervirksomheden fungerer hun som privatpraktiserende psykoterapeut og brevkasseredaktør. Hun er gennem de sidste 10 år blevet mere og mere draget mod den åndelige verden, og bogen her er hendes personlige beretning om, hvordan tegn, visioner og andre spirituelle oplevelser har ført hende og hendes nuværende mand sammen.

Holistisk psykoterapi, Merete Gundersen: En lille bog, men dog så stor af betydning for den nye tid, der kommer. Til lykke til Kirsten Ahlburg med denne banebrydende bog. God læselyst med bogen, der sidder i dit sind og hjerte længe efter, du har lagt den fra dig.

 

MAYA FRIDAN ER CLAIRVOYANT – ER DU?

er en spirituel bog om den clairvoyante Maya Fridan og hendes oplevelse af den åndelige verden. Hun er kendt fra tv-programmerne Den sjette sans, Oraklerne og Fornemmelse for mord. Bogen handler også om, hvordan man kan udvikle sig personligt og åndeligt, og hvordan man kan lære sig selv at kende og udvikle egne clairvoyante evner. Bogen er skrevet i samarbejde med Maya Fridan. Forlaget Lemuel Books. Pris kr. 249,-

Anmeldelser

Lektør, Camilla Sejerøe: En bog om det at være clairvoyant, der kan bruges til unge og voksne, der gerne vil vide mere og finde ud af, om de selv har evner inden for det åndelige. En blanding af biografi og selvhjælpsbog om clairvoyance, der behandler emnet sagligt og grundigt og uden nogen form for dramatik. Der er sandsynligvis lånere til denne type litteratur, især blandt unge eller andre, der godt vil teste deres egne evner.

Horoskopet, Karl Aage Jensen: Denne bog henvender sig til alle, der gerne vil blive klogere på den verden, der er bagved denne, men den er også i kraft af alle de mange øvelser med til at give den enkelte et kærligt spark til en mere spirituel og kærlig tankegang i hverdagen. Helt igennem en fin og jordnær bog, der beskæftiger sig med den højere bevidsthed, hvor det etiske aspekt hele tiden er i højsædet. Læs bogen og bliv klogere på den åndelige verden.

Psykologibladet: Spækket med gode øvelser og fine indsigter.