TWEEN- OG TEENBØGER

Håber ikke, jeg går midt over! Bellas dagbog 1

er en dagbogsroman for tweens og teens. Den 13-årige Bella fortæller om de tanker og følelser og de ting, hun oplever før, under og efter forældrenes skilsmisse. Bellas forældre flytter fra hinanden, og Bella skal flytte med sin mor i et nyt hus i den lille by Ebeltoft. Hun skal gå i en ny skole og finde nye venner. Det er ikke altid lige let. Bogen er illustreret af Katrine Louise Jakobsen og er udgivet på forlaget Straarup & Co. Pris kr. 250.  

Anmeldelser:

Lektør Susanne Dahl Jensen: Rigtig fin historie fortalt ud fra Bellas syn på sine forældres skænderier og skilsmisse. Troværdigt univers i et lettilgængeligt sprog med illustrationer, der fint understøtter emne og stemning. Bør anskaffes til både folkebibliotek og PLC.

Litteraturkonsulent og blogger Ditte Dalsgaard-Hansen: “Bellas dagbog” er en dagbog skrevet ud fra en 13-årigs synspunkt. Den er ærlig og beskriver så fint alle de svære følelser et barn kan gå og tumle med i forbindelse med sine forældres skilsmisse. Den giver indsigt til både børn og forældre, og den giver forståelse og en følelse af at føle sig set, hørt og forstået, hvis den unge læser selv skulle stå i samme situation. Bogens illustrationer rammer spot on, og viser vanvittigt fint, hvordan der må se ud inde i Bellas hoved. Rod, forvirring og håb. Jeg ser frem til flere bøger i serien. Emnet er kærkomment og vigtigt og skal frem i lyset. Især når det er håndteret med så kærlig, nænsom og dog ærlig hånd som her. Anbefales til børn på mellemtrinnet.

Juliethebookcat.blogspot.com: “Håber ikke, jeg går midt over” er en rigtig fin fortælling fra et tween perspektiv, når alting vælter. Når skilsmissen træder ind over dørtrinnet og fylder alt. Bella sætter ord på, hvordan det føles, når ens forældre ikke tror, barnet har forstået, hvad der sker. Sproget er let og flydende, og dagbogsformen fungerer rigtig godt. Jeg var virkelig vild med alle de små illustrationer hele vejen igennem. Der er tilpas med lethed, selvom det er et tungt emne. Der var en god balance, hvilket gør det nemmere at læse om noget svært og samtidig have overskud til at tage det ind. Bogen får 4 ud af 5 stjerner.

Bogfinken: En historie om at være barn i en skilsmissefamilie, noget som mange børn frygter, men som mange børn også oplever. Bella fortæller sin historie til sin dagbog, og der kan man heldigvis ved hjælp af fy-ord få afløb for sine frustrationer. En historie som jeg valgte at læse højt for Jakob. Et godt valg, da vi efterfølgende fik en god snak om nogle af de mange spørgsmål, bogen affødte. Jeg vil anbefale bogen fra 10 år, både som selvlæsning og højtlæsning. 4 stjerner ud af 5

 Skolelærerlife: Da jeg modtog bogen “Håber ikke, jeg går midt over” med posten, glædede jeg mig helt vildt til at få den læst. Jeg havde nemlig allerede hørt om den! 🙂 Nu har jeg lavet “Ugens bogkasse” klar til 4. a, hvor netop denne bog anbefales. Jeg er sikker på, at den er lånt ud det næste stykke tid. Bogen beskriver alle de svære følelser, et barn kan gå med, når mor og far skal skilles, og illustrationerne maler på fineste vis et billede af det rod, der er i Bellas hoved. Bogen anbefales til mellemtrinnet.

Junior_bogreolenJeg synes, bøgerne er skrevet godt. De er illustreret med flotte collager. Det er anderledes end bare tegninger, lidt sjovere.

E-reolengo: Jeg anbefaler ”Bellas dagbog 1 og 2”. Jeg synes, bøgerne er skrevet godt. De er illustreret med flotte collager. Det er anderledes end bare tegninger, lidt sjovere.

Litteratursiden, Jette Greibe: “Håber ikke jeg går midt over” er en virkelig fin bog, der fintfølende fortæller om at være en teenagepige, der nu skal have to hjem, flytte skole, og som indimellem ønsker, at hendes forældre finder sammen igen. De virkelig smukke, underbyggende illustrationer viser mange af de frustrationer, Bella har i forbindelse med sit nye liv.

 

Hvad fuck skal jeg gøre? Bellas dagbog 2

er en dagbogsroman for tweens og teens. Det er bog 2 i serien om den 13-årige Bella. Hun skal nu vænne sig til at bo i den lille by Ebeltoft sammen med sin mor. Bellas mor og far er lige blevet skilt, og det er svært for Bella ikke at bo sammen med sin far. Bella skal også finde nye venner på skolen, og på en skatingbane lærer hun den lækre Sigurd at kende. Mødet med ham og med skating hjælper lidt på Bellas humør, for når hun skater, glemmer hun alle problemerne derhjemme. Bogen er illustreret af Katrine Louise Jakobsen og er udgivet på forlaget Straarup & Co. Pris kr. 250.

Anmeldelser:

Lektør Susanne Dahl Jensen: En rigtig fin fortsættelse af historien om Bella og hendes udfordringer i forbindelse med hendes forældres skilsmisse og flytning, den nye klasse og nye venner. Vi er hele vejen igennem i børnehøjde med et troværdigt sprog og en god billedside, der fremhæver bogens univers. Anden del af serien følger fint tråden fra første del “Håber ikke, jeg går midt over!”. Anbefales til både folkebibliotek og PLC.

Ditte_dalsgaard, litteraturkonsulent og skolebibliotekar: Serien udmærker sig ved at være nærværende og med et kærkomment emne. Den viser samtidig også, hvor eklatant dårligt en skilsmisse kan håndteres og udfolde sig for et barn, der kun kommer i klemme på alle måder, hvis forældrene primært har fokus på egne behov og håndterer tilværelsen derefter. Bogens collage-lignende illustrationer er absurd rammende og yderst professionelle. Små kunstværker i sig selv som på fineste vis tydeliggør en skilsmisseramt teenagers hverdag. Serien er absolut anbefalelsesværdig til mellemtrinnet.

Mydailybookdenmark: Der går desværre ret mange skilsmissebørn rundt derude. Jeg er en af dem, heldigvis i en sen alder. Men alle Bellas tanker og følelser i bogen kan jeg nikke genkendende til. En fin lille dagbog om barnets følelser og tanker.Bogen giver en rigtig god beskrivelse af den magtesløshed, som jeg tror at mange børn sidder med, når forældrene går fra hinanden. Rigtig god bog.

Juliethebookcat: Bellas dagbog 2 tager igen fat på store emner på en fin og velskrevet måde. Illustrationerne er næsten collage-agtige og er superfine. Temaerne i bogen er velkendte, og selv om det er en kortere bog, så bliver det ikke for overfladisk. Velfortalt og god som samtalestarter om fx skilsmisse (og de voksnes ansvar for deres opførsel midt i dette!), venskaber, og om det er okay at hævne sig på en træls klassekammerat. God til mellemtrinnet.

Bogfinken: Jakob har læst denne anden bog i serien om pigen Bella, og han har været opslugt, som da han læste den første. Da han afsluttede denne, sagde han straks: “Tror du, at de sender os den næste også”. Ni ord der siger alt, om den social realistiske bog i børnehøjde. Den er velegnet til læsning på mellemtrinnet. Historien er realistisk og nærværende skrevet i et let forståeligt sprog. En stor og varm anbefaling herfra. Jeg er selv stor fan af socialrealisme, og det er heldigvis gået i arv til mine to børn. 5 stjerner ud af 5.

Skole_bogbloggen: Vil du læse en bog om at være ung i en svær familiesituation, så bør du få fingrene i “Håber ikke, jeg går midt over”. Nanna har læst og anmeldt, og hun havde undervejs ikke lyst til at stoppe med at læse igen. Man kan virkelig relatere til, hvordan Bella egentlig går og har det. Det er en bog, hvor man kan se det hele fra Bellas synsvinkel, og det synes jeg er interessant at se. Det er en spændende måde bogen er skrevet på, for noget af teksten er skrevet med fede bogstaver. Bogen fanger en, og den vil jeg klart anbefale, at man sætter sig ned og læser.

Junior_bogreolenJeg synes, bøgerne er skrevet godt. De er illustreret med flotte collager. Det er anderledes end bare tegninger, lidt sjovere.

E-reolengo: Jeg anbefaler ”Bellas dagbog 1 og 2”. Jeg synes, bøgerne er skrevet godt. De er illustreret med flotte collager. Det er anderledes end bare tegninger, lidt sjovere.

 

Jeg fatter ikke de voksne! Bellas dagbog 3

er en dagbogsroman for tweens og teens. Det er bog 3 og sidste bog i serien om den 13-årige Bella. Vi følger Bella det efterår, hvor hun skal vænne sig til, at hendes mor og far bor hver for sig. Og der er måske også en ny kæreste på vej til Bellas far. I hvert fald finder Bella en morgen en ekstra tandbørste på fars badeværelse, og den er lyserød …. Bella må ”lege detektiv” i forsøget på at finde ud af, hvad der er op og ned i de voksnes verden – en verden, som Bella ikke altid fatter. Især ikke, når mor giver Bella skylden for, at far har fundet en anden. Bogen er illustreret af Katrine Louise Jakobsen og udgivet på forlaget Straarup & Co. Pris kr. 250.

Anmeldelser:

juliethebookcat: Bellas dagbog er fortællingen om at være midt i en skilsmisse og bare gerne ville have det til at gå over. Samtidig med at man er nødt til at forholde sig til nye venner, søde drenge og skolen. Fortællingen af akkompagneret af fine tegninger der hele tiden understreger den røde tråd og plottet. Det er en fortælling for mellemtrinnet, der rigtig fint illustrerer, hvor kompliceret det kan være, når også ens forældre er hårdt ramt og ikke formår at tackle alting så godt. Det er en let læst bog, der dog ikke går på kompromis med det lidt tungere emne, som krydres med sjov og teenagetanker.

Kirsten Kirkegaard: Læs dem – vigtigt emne og med så meget respekt for børn/unge og deres oplevelser.

Lektør Susanne Dahl Jensen: Troværdig historie om 13-årige Bella og hendes oplevelser i forbindelse med hendes forældres skilsmisse. Fortalt i dagbogsform med collage-agtige illustrationer, der fint understøtter emne og stemning. Anbefales indkøbt til både folkebibliotek og PLC.

Litteratursiden, Jette Greibe: Kirsten Ahlburg har fanget de mange følelser hos 13-årige Bella og troværdigt beskrevet hendes oplevelser i forbindelse med hendes forældres skilsmisse. Katrine Louise Jakobsen har illustreret bogen med collageagtige billeder, små noter med illustrationer, der på fineste vis understøtter stemningen.

Kirsten Kirkegaard: Bogen kan varmt anbefales! At opleve barnebarn på 10 være helt fordybet og læse bogen færdig i et stræk, er i sig selv en stor anbefaling. Jeg blev nysgerrig og måtte også læse den. Meget vedkommende tema og uden slinger beskrevet fra barnets perspektiv. Jeg er så glad for at Bella serien findes. Det er bøger, der kan fange børns opmærksomhed og vinde over Tik Tok mv. Tak.

narmortaler: Forfatteren bag denne sjove, skønne og dejlige bog er Kirsten Ahlburg, som vi har haft fornøjelsen af at læse bøger af en del gange. Hun skriver de skønneste letlæsningsbøger med humor samt sjove og søde emner. Illustrationerne til bogen er skabt af dygtige Pernille Mühlbach. Bogen indgår i Max 4 serien, som er en fantastisk serie for børn i startfasen for egen læsning.

 

Børnelokkeren

er en interaktiv SMS-novelle udgivet på forlaget smspress.dk. Novellen henvender sig til 11 – 14-årige og er en noget anderledes bog, idet novellen ikke er udkommet i fysisk form, men skal læses på mobilen. Den varer tre dage og koster kr. 25 + almindelig SMS takst, men den kan også lånes gennem biblioteket. Man skal gå ind på forlagets hjemmeside smspress.dk og følge vejledningen om, hvordan man låner, idet man skal låne novellen gennem forlaget. SMS-novellen lægger op til en ny og anderledes måde at læse på, og den vil være oplagt at bruge i dansk undervisningen, når klassen skal beskæftige sig med sms litteratur. I min interaktive SMS-novelle bliver læseren på et tidspunkt stillet over for et valg, der har afgørende indflydelse på hovedpersonens skæbne. Prøv den hvis du tør. SMS-novellen handler om pigen Sofie, der får mange underlige sms’er fra en ukendt mand. Han vil gerne mødes med hende, og han ved alt om hendes liv og færden. Hvem er han? Og hvorfor har han holdt øje med hende så længe? Han kender hende alt for godt. Og det bryder Sofie sig ikke om.

NICE ELLER NEDEREN – Emma 11 år … snart 12

er en roman for tween piger. Den er skrevet i dagbogsform og handler om den 11-årige Emma, der er på vej ind i puberteten. Nogle dage er alting nice. Hun er forelsket, er lækker i sin nye top og håber på et kys. Andre dage er det hele bare nederen. Især når de første bumser viser sig, og klassens flotte pige Lærke har øje for Simon. Men Emma er klar til kamp! Bogen er indstillet til Bogslugerprisen, og den er udkommet på svensk med titlen ”Äger eller suger”. Desuden findes bogen som ebog. Forlaget Turbine, pris kr. 149,-. Se video omkring bogen under ”Tv- og sceneoptræden”. Der er klip fra et svensk interview med Magnus Utvik, et dansk interview ved Bogmessen i Bella og en sceneoptræden på Vild med Ord ved Børnenes Bogdag. Bogen har vundet Bogslugerprisen 2016, som er en eftertragtet pris for børnebogsforfattere.

Anmeldelser:

Lektør, Elisabeth Bennetsen: Bogen er skrevet i den populære dagbogsgenre og ser både frisk og tøset ud. Næste gang, der kommer enten en mor eller en pige, som skal have fagbøger om puberteten, så tror jeg, de skal have denne her med i posen, for den forklarer faktisk ganske udmærket, hvordan det er i virkeligheden.

Bogsluger.dk: Jeg synes, at bogen er en super god og lidt sjov bog og ind imellem lidt fræk. Jeg synes, den er god, fordi det er en dagbog. 

Se videoklip med overrækkelse af Bogslugerprisen og børn, der vinder bøger i serien under sceneoptræden: http://www.kirstenahlburg.dk/project/sceneoptraeden/

Bogeventyrer, Sophie Amalie Eslund: Bogen er god til de piger, der er i den svære alder, hvor man gerne vil lege stadigvæk, men også begynder at interessere sig for drenge, make-up og den slags. Samtidig gennemgår bogen en masse fysiske forandringer, som pigekroppen går igennem i puberteten. Rigtig god til piger, der skal vide noget om de ændringer, hormonerne medfører, men som måske ikke er så meget til faglitteratur. Der bliver fint sat ord på nogle hemmelige og pinlige tanker, som unge piger måske kan gå rundt og tro, de er alene om at tænke og føle. Jeg vil glæde mig til at gå i gang med den næste i serien.

Bogslugerprisens vinderfan: En helt fantastisk bog for piger. Det er sådan en hjælp til piger, der har samme problemer. Den er helt klar vinder.

 

NICE ELLER NEDEREN 2 – EMMA 12 ÅR … snart 13

er en roman for tween piger og en fortsættelse af Emmas dagbog Nice eller nederen. Den handler om den 12-årige Emma, der er på vej ind i puberteten. Nogle dage er alting nederen. Især når kæresten Simon har slået op over sms og i stedet går rundt med klassens hotte tøs, Lærke lige for næsen af Emma. Andre dage er nice, når der er ferie i Tyrkiet, skitur i Norge, musik på pigeværelset med Justin Bieber og 1D eller klassefest på skolen, hvor den nye dreng Rasmus fra klassen også er med. Bogen er indstillet til Bogslugerprisen og Skriverprisen 2014. Forlaget Turbine, pris 249,- Bogen findes også som ebog. Se video med interview omkring bogen under ”Tv- og sceneoptræden”.

Anmeldelser

Lektør, Rikke Skram-Skuldbøl: Her behandles flere forskellige problematikker, som unge læsere vil kunne nikke genkendende til. Bogen er skrevet i dagbogsform. Tekst, udsagn og beskrivelser er skrevet med en 12-årigs stemme. Bogen lægger sig fint op ad bind 1, hvor vi fulgte en et år yngre Emma. Set i lyset af at de unge bliver yngre og yngre, når de går i puberteten, er det oplagt at bøger om emnet også skrives til den lidt yngre målgruppe – tweens. Dagbogsformen bidrager til mere personlighed og gør den mere overskuelig. En meget relevant og appetitlig bog, som blander alvor og humor.

Kultur for unge, Peter Henrichsen: ****** Seks stjerner ud af seks til Nice eller nederen 2. Det er sjældent, at både tekst og tegninger forenes i en så lækker cocktail. Når en preteen-bog i den grad giver den uendelige mængde af ligegyldige og ensformige preteen-veninde serier baghul, fortjener den virkelig at blive trukket frem. Så det gør vi. Jeg har gransket, ledt og søgt, men selv når jeg tager mine Thomas Blachman-briller på, kan jeg ikke finde noget, der kunne have været bedre. Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket.

Ugeavisen Vejle, Klaus Lindholm: Også voksne anmeldere roser bogen. Blandt andet for et godt samspil mellem teksten og de mange farvestrålende og humørfyldte tegninger, for et forfriskende sprog, der ikke står tilbage for de unges jargon, for den ikke tilstedeværende moraliseren og helt ordinært for at gøre læsning sjov.

Boggnasker.dk: En rigtig god og sjov bog om livet som tween og alle de forandringer, der sker. Både med kroppen og med omverdenen. Bogen er skrevet i dagbogsform og fyldt med flotte illustrationer som understøtter teksten og gør bogen endnu sjovere.

Bogslugerprisens vinderfan: En helt fantastisk bog for piger. Det er sådan en hjælp til piger, der har samme problemer. Den er helt klar vinder.

Bogeventyrer, Sophie Amalie Eslund: Nice eller nederen 2 af Kirsten Ahlburg var lige så god som den første i serien. 12-årige kan relatere til mange af Emmas oplevelser. Jeg synes, det er en rigtig god serie om en svær alder, hvor man holder op med at lege, kysser for første gang, drikker for første gang, får menstruation, og den slags. Og det er der brug for!

 

EMMAS PINLIGE OG TOTALT HEMMELIGE DAGBOG – Emma 13 år … snart 14, NICE ELLER NEDEREN 3

er en roman for teen piger og en fortsættelse af Emmas dagbog Nice eller nederen 1 og 2. Den handler om den 13-årige Emma, for hvem livet nogle gange af vildt nice. Andre gange er det totalt nederen – og ret tit er det frygteligt pinligt. Hvad gør man for eksempel, når man vågner med en stor bums på næsen på sin konfirmationsdag? Eller når man tager fejl af drengenes og pigernes omklædningsrum? Eller når en fjollet Facebook opdatering pludselig skaber en masse ballade? Følg Emmas dagbog et år af hendes liv som teenager. Bogen er rigt illustreret på hvert eneste opslag af Rasmus Jensen. Turbineforlaget, pris 249,-

Anmeldelser:

Æseløre.dk, Rikke Dyrhave: Emmas pinlige og totalt hemmelige dagbog er 3. bind i den populære serie Nice eller nederen. Og den fortsætter i den gode stil. Et ærligt portræt af en teenagepige, skrevet med glimt i øjet og i øjenhøjde med målgruppen. Bogens mange illustrationer supplerer teksten.

Lektør Jeanette Thisted Villadsen: Til de 11 – 14-årige piger der kan lide en god tøsebog. Fin og velskrevet dagbog, der kommer rundt om hele følelsesregistret man gennemlever som teenager. Bogen har en fin blanding af alvor og humor og kommer godt rundt om den svære pubertetstid.

Bogblogger.dk, Signe Ørsted Pedersen: Bogen er skrevet til piger, og jeg synes, det er en rigtig god bog. Og det jeg godt kan lide ved bogen er, at forfatteren har valgt at skrive den som en dagbog, fordi så kan man bedre identificere sig med oplevelserne.

Bogvægten, Birte StrandbyDer er leget med layout og illustrationer, variationerne i skriftstørrelse og -type ved kortere udbrud biddrager godt til indblik i Emmas livlige tilværelse, hendes tempo, hendes reaktioner og pletvise forvirring.

Bogrummet.dk: Bogen er rigtig hyggelig, rammer faktisk bredt da den sagtens kan læses af lidt større børn selv, og så er den rigtig flot illustreret. Selv som voksen er den hyggelig at læse, fordi den gør, at man lige bliver sat tilbage til, da man selv var teenager og begyndte at synes, det andet køn var lidt spændende. Der er humor, underholdning, tårer, venskaber og svære situationer som ung i bogen, og den kan faktisk også være god, hvis man vil prøve at lære sit barn lidt om, hvad man kan komme ud for, når man når den alder, hvor man tror, man kan klare alt selv. Rigtig fin børne/ungdomsbog. Karakter *****, 5 stjerner ud af 5.

Eibes bogblog: Det er en hardback udgave med rigtig flotte og farverige illustrationer, både udenfor og indeni teksten, og det er et lækkert produkt. Virkelig gennemført. Jeg synes også, at forfatteren kommer godt omkring alle de problematikker, man har som pre-teen. Om kærester, om sex og om veninder og fjender, og det hele bliver realistisk og troværdigt. Anbefales til unge piger i 11-13 års alderen. ****, 4 stjerner. 

Bogeventyrer, Sophie Amalie Eslund: “Emmas pinlige og totalt hemmelige dagbog” af Kirsten Ahlburg er 3’eren i serien om Emma, og den er stadig god. Sproget og bogens tykkelse er vokset med målgruppen, og historien er stadig nem at relatere til. Jeg kunne i hvert fald genkende meget fra mine teenageår.

Videoanmeldelsehttps://www.youtube.com/watch?v=OiN7O8cO444&sns=em

EMMA 14 ÅR … SNART 15, NICE ELLER NEDEREN 4

er en roman for teen piger og en fortsættelse af Emmas dagbog Nice eller nederen 1,2 og 3. Det er den sidste bog i serien. Den handler om den 14-årige Emma, for hvem livet nogle gange er vildt nice andre gange mega nederen. Da læreren begynder at snakke om efterskole, hører Emma ikke efter. Hun synes, at alt er, som det skal være. Hun skal da blive i klassen sammen med kæresten Rasmus og de gode veninder. Men pludselig sker der noget mega nederen, og nu er Emma ikke så sikker længere. Og det er ikke det eneste valg, Emma stilles overfor. Bogen er på 171 sider og er rigt illustreret på hvert eneste opslag af Rasmus Jensen. Turbineforlaget, pris kr. 250,-

Anmeldelse:

Lektør Marion Tirsgaard: Det er en fin, velskrevet og troværdig dagbog, der beskriver mange af de tanker og erfaringer, som piger på 14-15 år tumler med. Den er både sjov og alvorlig på en gang, og mange piger vil kunne se sig selv i Emma. Alt i alt en god pigebog, som kan anbefales.

Æseløre.dk: I fjerde og sidste bind af Nice eller nederen er der fart på. Det er ikke altid let at være 14 år – snart 15. Hvem er man? Hvorfor? Hvad skal der ske? Hvad sker der nu? Det ene øjeblik er alt nice. I næste nu er det nederen. Emma har meget at tænke over og finde ud af. Det lykkedes Kirsten Ahlburg at fange teenagelivet i endnu en troværdig og skøn fortælling om Emma. De fleste piger vil kunne spejle sig i hende og måske endda lære lidt om sig selv undervejs. Ikke så mærkeligt, at Nice eller nederen er en populær serie. Totalt nice. Bogen er rigt illustreret af Rasmus Jensen. Ligesom i de forrige bøger i serien, er der leget med farver, sideopsætning og tekst. Det giver en god helhed, som tiltaler læserne.

Bibliotekar, Ballerup: Pyha – selv om jeg arbejder på biblioteket, er det sandelig ikke altid let at finde ferielæsning til de to teenagere derhjemme. Nu har jeg alligevel fundet tre bøger, som jeg tror kan tage kampen op med Snapchat og Netflix. Til hende på 13 år: “Emma 14 år … snart 15”.

WTF

er en dagbogsroman for 12 – 15-årige drenge. Jeg har skrevet den sammen med min søn Morten Ahlburg. Den handler om den 14-årige Felix, der får en dagbog af sin mor og far i julegave. Men han er ikke en tøs og skriver ikke dagbog. Han laver bogen om til en What The Fuck bog. Ikke en dagbog!!! Og så fortæller han om sit pinlige liv med mobning, kæreste og venner. Hans ven Kasper prakker ham hash, whiskey og pornofilm på, og Felix føler sig presset til at være sej. Bogen er udsolgt fra forlaget, som er lukket, men jeg har et lille lager, som kan købes her på siden under “kontakt”. Pris 50,-. Bogen er også udgivet som ebog på forlaget Dreamlitt.

Anmeldelser:

Lektør, Torben Wilhelmsen: Kirsten Ahlburg kræver ikke nærmere præsentation. Her har hun – igen med sønnen Morten – begået en ungdomsbog i dagbogsform. Bogen er skrevet i et nutidigt sprog i en stil, som godt kunne være en velformuleret 14-årigs. Dagbogsformen gør, at teksten virker personlig og overskuelig, og det gør sammen med de få sider og en saftig forside bogen velegnet til læseuvante. En udmærket dagbogsroman om stort og småt. Bogen er velskrevet og let humoristisk.

Blogspot: Skøn, ærlig historie om det at være en ung fyr. Felix skriver WTF bog om sit pinlige liv fra nytår til maj. Bogen har en skøn humor og handler om hans forhold til piger og hans forhold til hans forældre. Forfatterne har virkelig ramt tonen godt. Jeg tror, enhver dreng vil finde den her historie underholdende og måske se lidt af sig selv mellem linjerne. Jeg selv nød også virkelig humoren, men også selve historien. Alt i alt en skøn lille historie.