ROMANER – VOKSEN BØGER

FORANDRINGER

Vi følger den midaldrende Anne, der lever i en helt almindelig kernefamilie. Hun har stadig sine hjemmeboende børn, ægtefællen Gert og sine gamle forældre. Men så kommer forandringerne snigende. Datteren Sofie tager på efterskole, sønnen Casper flytter hjemmefra, og Annes mor bliver alvorligt syg. Samtidig er ægteskabet med Gert begyndt at skrante, og Anne har mistanke om, at han har en affære kørende. Men har hun ret, eller er hun bare sygeligt jaloux? Bogen er udkommet som fysisk bog og e-bog hos forlaget Mellemgaard. Desuden er den udkommet som netlydbog hos forlaget Tulinius og Pharao. Pris for fysisk bog 150,-. Pris for e-bog 100 kr. Pris for netlydbog 110 kr. Bogen kan også lånes på ereolen.dk. Man kan høre radiointerview eller se tv- interview med mig omkring romanen under ”Tv- og sceneoptræden”.

Anmeldelser:

Lektør, Stine Grabas: Forsiden appellerer fint til målgruppen, som er den midaldrende kvinde, der måske selv befinder sig i ægteskabelig krise efter mange års ægteskab. Kirsten Ahlburg kender vi efterhånden fra hendes lange forfatterskab, og hun fortæller her historien om Anne, som efter mange års ægteskab får mange forandringer i sit liv. En historie om en kvindes midtvejskrise, som sikkert vil blive læst af den store gruppe af kvindelige læsere, som den flotte forside appellerer til.

Krimicirklen.dk, Anne-Lise Hansen: En bog med en problemfremstilling der som målgruppe har kvinder i midten af deres livscyklus. Midten af livet, hvor det for de fleste bliver åbenbart, at livsbetingelserne ændrer sig, og man som kvinde ændrer sin status som datter, mor og kvinde. En læseværdig lille bog.

Bogvægten.dk, Birte Strandby: Vidunderlig, inddragende og nærværende fremstilling af et menneske der svinger mellem den gode opdragelse og trangen til at gøre op med alle de løgne og fordomme, hun har taget til sig for at få tilværelsen til at glide.

Coach og forfatter Susanne Møberg: Forandringer er en velskrevet bog til kvinder i alderen 45+ skrevet af en erfaren og menneskeklog forfatter. Her beskrives velkendte temaer, når man står midtvejs i livet mellem børn, der flytter hjemmefra og gamle forældre, samt de dilemmaer, der kan opstå i et langt ægteskab med forskellige forventninger og manglende forståelse og respekt. Alt sammen noget, der lægger op til forandringer. Bogen giver inspirerende stof til eftertanker og refleksion over sit eget liv. Mine varmeste anbefalinger.

Psykolog Ulrike Blixenkrone-Møller: Forandringer er en let tilgængelig bog, som de fleste almindelige kvinder over 45 vil kunne genkende sig selv og deres udfordringer i. God beskrivelse af et tomt ægteskab.

STOLEN FOR DØREN

Vi følger den 50-årige Sandra, der lever i et lidenskabsløst ægteskab. Sandra har for længst mistet lysten til sex, og hendes mand, Carsten, sætter hende en dag stolen for døren og kræver, at der sker en forandring, ellers vil han skilles. Det sætter en udviklingsproces i gang, som får stor betydning for Sandras fremtidige liv. Ved flashbacks får læseren undervejs i romanen større og større forståelse for, hvorfor Sandra i sit voksenliv tænker og reagerer, som hun gør. Bogen er en psykologisk roman. Den er udkommet på forlaget Medusa som fysisk bog og som e-bog. Desuden er den udkommet som netlydbog hos forlaget Tulinius & Pharao. Pris for fysisk bog 248 kr. Pris for e-bog 29 kr. Pris for netlydbog 130 kr. Man kan læse et interview omkring romanen på litteratursiden.dk ved at klikke her

Anmeldelser

Lektør: Beskrivelsen og afdækningen af grunden til Sandras seksuelle ulyst samt forløbet i behandlingen beskrives redeligt og godt sammenhængende.

Bogguide: Bogen må være interessant læsning for en midaldrende kvinde og hendes partner, fordi bogens problematikker må være genkendelige for de fleste. Derfor er Stolen for døren udover at være en roman også en god brugsbog.

Bogguide, læseranmeldelse: Det er en indsigtsfuld bog med stor værdi for alle – uanset om man har samlivsproblemer eller ej. Mine varmeste anbefalinger.