DE LIDT STØRRE QUIZZER – for 7 – 9-årige

DE LIDT STØRRE QUIZZER

er en bog med over 1300 spørgsmål. Opgaverne i bogen udvikler børnenes sproglige opmærksomhed, talbevidsthed og paratviden på en sjov og spændende måde. Pris 72,50.

Anmeldelser:

Lektør, Elisabeth Bennetsen: Jeg synes, bogen vil være meget velegnet til netop skolesammenhænge, hvor man både kan more børn i den alder, hvor de elsker gættelege, og hvor de mange emner giver læreren en lille chance for at tjekke sin paratviden. Familier som skal køre langt i bil eller tog, kan også få lidt tidsfordriv ud af den.

Tale-Høre-Nyt, Bo V. Rasmussen: Jeg synes bogens styrke ligger i dens brede emnekreds, så man kan finde opgaver, der dels passer til målgruppen og dels virker motiverende. Jeg vil anbefale bogen, da det er min erfaring, at Quizbogen kan bruges i en undervisningssammenhæng, men også af forældrene.

DE LIDT STØRRE QUIZZER 2

se beskrivelse og anmeldelser under De lidt større quizzer. Pris 97,50.

DE LIDT STØRRE QUIZZER 3

se beskrivelse og anmeldelser under De lidt større quizzer, samt nedenstående anmeldelse. Pris 97,50. Bogen er også udkommet som e-bog hos forlaget Straarup & Co: SE PÅ E-REOLEN HER

Anmeldelse:

Tale-Høre Nyt, Jytte Breinholdt: Quizzer er ikke bare til sjov og hygge; de er også med til at udvikle den sproglige opmærksomhed, talbevidstheden og øger barnets paratviden. Vi leger og lærer på samme tid. Som de to foregående quizbøger er denne også rigtig god at have lige ved hånden, når der er 10 min. tilbage af timen eller når et af de mange emner er aktuel i undervisningen.

DE LIDT STØRRE TOSPROGEDE QUIZZER

er en bog med over 1200 spørgsmål til tosprogede børn. Opgaverne i bogen udvikler børnenes almene og sproglige viden og handler om emner, der er nærværende i barnets miljø. Pris 85,-.