DE MINDSTE QUIZZER – for 4 – 5-årige

DE MINDSTE QUIZZER

er en bog med over 1000 spørgsmål til de 4 – 5-årige. Opgaverne udvikler børnenes sproglige opmærksomhed, og børnene får afprøvet deres paratviden på en sjov og spændende måde. Pris 70,- UDSOLGT – KØB I STEDET DE MINDSTE QUIZZER 2, 3 OG 4

Anmeldelser:

Lektør Martin Bjerregaard Jensen: Med over 1000 spørgsmål fordelt på en række emner og kategorier vil bogen være fortræffelig til træning af sprog og begreber. Masser af ord, begreber og spørgsmål, der ellers ikke naturligt kommer op i en almindelig undervisning, bliver berørt her. Med et ganske lille ordforråd til rådighed kan man udvide både ordforråd, viden, begrebsapparat og meget mere. Jeg vil vove den påstand, at bogen kan benyttes til den form for sprogundervisning til indvandrere i alle aldre. I ovennævnte sammenhæng er den en lille perle.

Lektør Torben Wilhelmsen: Alt i alt en nyttig og fornøjelig lille quizbog både til en hyggestund i privat sammenhæng og til brug sammen med større eller mindre grupper af børn.

Folkeskolen, Tove Kettner Heiberg: Den vil være velegnet til børnehaver, børnehaveklasser og modtageklasser med tosprogede elever. Bogen anbefales til målgrupperne.

DE MINDSTE QUIZZER 2

Se beskrivelse og anmeldelser under ”De mindste quizzer”, pris 72,50

DE MINDSTE QUIZZER 3

Se beskrivelse og anmeldelser under ”De mindste quizzer”, pris 75,-

 

 

DE MINDSTE QUIZZER 4

er en bog med over 1200 spørgsmål til de 4-5-årige. Opgaverne udvikler
børnenes sproglige opmærksomhed, og børnene får afprøvet deres paratviden
på en sjov og spændende måde. Pris 98 kr.

Anmeldelse:

Tale-høre-nyt, Kristina Poder Kristensen: Bogen er skrevet til de 4 – 5-årige, men jeg vil gerne anbefale bogen til specialområdet. Her tænker jeg særligt på specialskoleområdet. Den er rigtig god som en fælles klasseaktivitet, hvor eleverne får fokus på sproget på en legende måde. Der er spørgsmål, som rammer stort set alle elevers viden eller meget enkelt kan tilpasses, og eleverne får gang i sprogbrugen på en helt anden måde end ved anden undervisning. Bogen er særdeles velegnet til en sjov pause med fokus på sproglig opmærksomhed.