DE SMÅ QUIZZER – for 5 – 7-årige

DE SMÅ QUIZZER

er en bog med over 800 spørgsmål. Opgaverne i bogen udvikler børnenes sproglige opmærksomhed og forbereder dem til den første læsning på en sjov og spændende måde. Pris 65,- UDSOLGT-  KØB I STEDET DE SMÅ QUIZZER 2 OG 3

Anmeldelser:

Lektør Ulla Møller: Endnu en vellykket quizbog. Den når rundt om mange emner og har et formål, der rækker ud over ren underholdning.

Bogvægten, Nana Maria Pedersen: Denne bog er lige som de andre i denne velkendte serie velskrevet og lige til at bruge i samværet med børn. Quizzer er gennem de sidste år blevet udbredt i undervisningen og denne bog har mange emner der kan bruges i 0-1 klasse. Bogen kan også anvendes i førskolegruppen i børnehaverne. Og familier med børn i denne alder vil sikkert kunne finde mange timers hygge og læring leg i denne lille bog.

Læsepædagogen, Susanne Kjerstein Madsen: Bogen er nem at have med i tasken, i baglommen eller på tur, så det er bare med at gætte løs. Og hvem ved – måske lærer de voksne også noget! Rigtig god quizzelyst.

DE SMÅ QUIZZER 2

Se beskrivelse og anmeldelser under ”De små quizzer”, pris 72,50

DE SMÅ QUIZZER 3

Se beskrivelse og anmeldelser under ”De små quizzer”, pris 72,5-

 

DE SMÅ TOSPROGEDE QUIZZER

er en bog med over 1000 spørgsmål til de 5 – 7-årige tosprogede børn. Opgaverne i bogen udvikler børnenes almene og sproglige viden og handler om emner, der er nærværende i barnets miljø. Pris 85,-

Anmeldelser:

Folkeskolen, Tove Kettner Heiberg: Bogen anbefales til brug i daginstitutioner, børnehaveklasser, og modtageklasser for de yngste.

Skolestart, Hanne Toxværd: Alle børn finder det sjovt at få et spørgsmål at svare på, uanset om det er let eller svært. Og der er nok mange andre end tosprogede børn, som lige skal tænke sig om, før de kan svare, men det gør ikke noget, for det er rigtig sjovt at være med, og mange er helt vilde med at hjælpe de andre, hvis de har brug for det. Desuden er det meget vigtigt, at netop de tosprogede er med til disse quizzer, da det er en rigtig god måde at lære både sprog og begreber på.

Talepædagogen, Merete Lange: Jeg synes at denne nye quizbog er anvendelig både i daginstitutionernes arbejde med de tosprogede børn, i børnehaveklasserne og i sproggrupper, hvor vi også møder de tosprogede børn. Det handler jo om at præsentere disse børn for emner og begreber på mange forskellige måder og “De små tosprogede quizzer” kan være en af dem.

Landsforeningen af læsepædagoger, Lene Mørkholt: Bogen er oplagt at bruge som en slags evalueringsredskab, efter at der er arbejdet med de enkelte emner. En fin lille bog.