LÆS OG FORSTÅ – for 7 – 9-årige

NOGET OM FERIE

Noget om ferie er et læs og forstå hæfte for de yngste, lix 5 ved alle grønt niveau hæfter. Der har i mange år været efterspurgt nye læs og forstå hæfter til begynderlæsere og her er de så nu. Hæftet om ferie indeholder forskellige tekster med ferie som hovedtema. Opgaverne varierer mellem afkrydsning, skriv dit svar og ja/nej opgaver. Det hele smukt pakket ind i glade farver med mange billeder. Pris 120 kr. for fem ens hæfter. 30 kr. for et enkelt hæfte.

Forlaget Alinea. 

Anmeldelser

Skolestart, Annie Thousig Møller: Hæfterne er fint illustreret med billeder, der omhandler de forskellige emner. Enkle og overskuelige sider, der hjælper med at holde fokus på opgaven.Noget om serien kan bruges i slutningen af børnehaveklassen til de børn, der har knækket læsekoden og som har brug for nogle udfordringer. Eller man kan bruge hæfterne som klasseaktivitet, hvor den voksne læser teksten op og børnene besvarer spørgsmålene individuelt eller i makkerpar, efterfølgende. Tale-Høre-Nyt, Jytte Brejnholdt: Et lækkert og alligevel billigt materiale, hvor de yngste elever i grupper eller individuelt kan arbejde med emner, der er relevante og let tilgængelige.

NOGET OM DYR

Noget om dyr er et læs og forstå hæfte for de yngste. Det handler om kæledyr, husdyr og vilde dyr. De 11 tekster er udformet som små fiktive historier eller som faktatekster. Opgaverne varierer mellem afkrydsning, skriv dit svar og ja/nej opgaver. Det hele smukt pakket ind i glade farver. Pris 120 kr. for fem hæfter. 30 kr. for ét enkelt hæfte. Forlaget Alinea. 

Anmeldelser

Dansk Audiologopædi, Sanne Kjerstein Madsen: Hæfterne er fine at arbejde med, da de dels sætter fokus på læsningen dels på forståelsen. Hæfterne er oplagt at bruge i individuelt arbejde.

NOGET OM AT KØRE

Noget om at køre er et læs og forstå hæfte for de yngste. Det indeholder blandede tekster med opgaver om forskellige transportmidler. Opgaverne varierer mellem afkrydsning, skriv dit svar og ja/nej opgaver. Det hele smukt pakket ind i glade farver med mange billeder. Pris 120 kr. for fem hæfter. 30 kr. for ét enkelt hæfte. Forlaget Alinea. 

Anmeldelser

Skolestart, Annie Thousig Møller: Hæfterne er fint illustreret med billeder, der omhandler de forskellige emner. Enkle og overskuelige sider, der hjælper med at holde fokus på opgaven. Noget om serien kan bruges i slutningen af børnehaveklassen til de børn, der har knækket læsekoden og som har brug for nogle udfordringer. Eller man kan bruge dem som klasseaktivitet, hvor den voksne læser teksten op og børnene besvarer spørgsmålene individuelt eller i makkerpar, efterfølgende. Tale-Høre-Nyt , Jytte Brejnholdt: Et lækkert og alligevel billigt materiale, hvor de yngste elever i grupper eller individuelt kan arbejde med emner, der er relevante og let tilgængelige.

NOGET OM AT LEGE

Noget om at lege er et læs og forstå hæfte til de yngste. Denne gang handler det om at lege. Opgaverne varierer mellem afkrydsning, skriv dit svar og ja/nej opgaver. Det hele smukt pakket ind i glade farver med mange billeder. Pris 120 kr. for fem hæfter. Kan ikke købes her på siden, men i bundter af 5 stk. hos forlaget Alinea.

Anmeldelser

Tale-Høre-Nyt , Jytte Brejnholdt: Emnerne er forskellige lege, som mange børn vil kunne nikke genkendende til. Teksterne vil på den måde være lettere at læse selv for nybegynder læsere, når det omhandler stof, de kender til og med mange gode fotos, der kan spore ind på emnet.

NOGET OM FARVER

er et læs og forstå hæfte på lix 5 for de yngste om farver. Der er 11 tekster udformet som små fiktive historier og faktatekster. Der er tekster om balloner, tegninger, hårfarve, tøj, dyr og meget mere. Der er også uddrag af sangtekster om farver. Til teksterne er der på samme opslag opgaver til. De varierer mellem afkrydsning, skriv dit svar og ja/nej opgaver. Det hele er smukt pakket ind i glade farver med masser af fotos og tegninger. Pris 120 kr. for fem hæfter. Kan ikke købes her på siden, men i bundter af 5 stk. hos forlaget Alinea

NOGET OM MAD

er et læs og forstå hæfte på lix 5 for de yngste om mad. Der er 11 tekster udformet som små fiktive historier og en enkelt faktatekst. Der er tekster om katte, der skal fodres. Bær der plukkes. Fødselsdag med burger og cola. Besøg i Kina med fremmedartet mad og meget mere.  Til teksterne er der på samme opslag opgaver til. De varierer mellem afkrydsning, skriv dit svar og ja/nej opgaver. Det hele er smukt pakket ind i glade farver og med masser af fotos og tegninger. Pris 120 kr. for fem hæfter. 30 kr. for ét enkelt hæfte. Forlaget Alinea.