KOKKEN KONRAD BØGERNE

Kokken Konrad bøgerne handler om Kokken Konrad, der har sin egen kro. Han elsker at lave mad og at synge opera, og han står det meste af dagen i sit køkken. Men det går tit galt med madlavningen, og så er det godt, at han har sin lille ven Asger til at rode ham ud af det hele igen. En sjov og humoristisk serie på lix 5 for begynderlæseren. Serien er illustreret af Pernille Mühlbach, forlaget Elysion. Pris pr. bog 131 kr.

 

KOKKEN KONRAD BAGER KAGE

handler om kokken Konrad, der vil bage en kage. Han gør dejen klar og sætter kagen i ovnen. Så går han ind i krostuen og lytter til opera. Han elsker sang og musik og synger med. Da uret ringer, at kagen er færdig og skal ud, hører Konrad ikke noget. Han er i fuld gang med at synge og høre musik. Mon Konrad når at redde kagen?

KOKKEN KONRAD LAVER PASTA

handler om kokken Konrad, der har købt en ny maskine. Den kan lave alle mulige slags pasta. Konrad laver dej og lægger den i maskinen. Så trykker han på en knap. Maskinen kan vist klare det hele selv, så Konrad går ud og tager sig en lille lur. Men det skulle han ikke have gjort.