Super Sasja bøgerne

Super Sasja bøgerne er historier for begynderlæseren på lix 5. De handler om pigen Sasja, der bliver kaldt Super Sasja, fordi hun både er stærk, modig og nysgerrig. Sasja oplever spændende, sjove og farlige ting og viser sit mod. Bøgerne er illustreret af Rasmus Jensen. De udkommer på forlaget Turbine. Pris pr. bog kr. 180.

SUPER SASJA OG KATTEN

handler om pigen Sasja, der er kendt for at være modig og nysgerrig. Om natten vågner hun ved en lyd i haven. Det lyder, som en baby, der græder. Men er det nu det? Super Sasja må ud i haven for at finde svar.

Anmeldelser:

Lektør Stine Bille: En herlig ny bog i “Billeserien” om pigen Sasja. Historien er både spændende og velskrevet. På hvert opslag er der en stor farverig illustration som er medfortællende for historien. En god kvalitetshistorie.

Ordblindeundervisning.nu: Der er ikke noget at sige til, at særligt pigerne er glade ved den nye bog om Super Sasja, som har en skøn titel. De børn, som er ved at gå fra lydret til ikke lydret kan læse bogen med lidt støtte og forklaring på ordene.

Ordblindeundervisning.nu: Super Sasja har skønne billeder og tekst. En dejlig bog, som særligt pigerne er glade for. Perfekt tøsebog med god billedstøtte, som igen er skrevet af Kirsten Ahlburg, som har udgivet mange dejlige bøger til børn og unge.

SUPER SASJA I PALMEN

handler om pigen Sasja, der er kendt for at være modig og nysgerrig. Hun er på ferie i syden med sin far. Hun bliver sulten og klatrer op i en palme for at plukke dadler. Men det går ikke helt, som hun har planlagt.

Anmeldelser:

Ordblindeundervisning.nu: Der er ikke noget at sige til, at særligt pigerne er glade ved den nye bog om Super Sasja, som har en skøn titel. De børn, som er ved at gå fra lydret til ikke lydret kan læse bogen med lidt støtte og forklaring på ordene. Lektør Inge Lykke: Sød og sjov bog om en sej pige med gang i. Illustrationerne er meget enkle, men passer fint til handlingen. Anbefales indkøbt. Ordblindeundervisning.nu: Super Sasja har skønne billeder og tekst. En dejlig bog, som særligt pigerne er glade for. Perfekt tøsebog med god billedstøtte, som igen er skrevet af Kirsten Ahlburg, som har udgivet mange dejlige bøger til børn og unge.    

SUPER SASJA PÅ ISEN

handler om pigen Sasja, der er kendt for at være modig og nysgerrig. Hun tager med sin ven Jon ned til søen. Der er is på søen, men er den sikker at gå ud på. Det mener Jon. Han løber ud på isen og falder i et hul. Super Sasja må redde ham. Bogen er illustreret af Rasmus Jensen.

Anmeldelser:

Lektør Lisbeth Thue Hansen: Spændende og velfortalt historie om Jon og Sasja på forbudt område. De mange farverige illustrationer, tegnet af Rasmus Jensen, understøtter og udvider den letlæste tekst. Teksten er læsevenligt sat overfor illustrationen i små overskuelige afsnit. Den letlæste bog leverer en veldrejet og farverig historie til læsere, der er ved at knække læsekoden. De får en spændende oplevelse fortalt i børnehøjde. Anbefales.

 

 

 

 

SUPER SASJA OG BILEN

handler om pigen Sasja, der er kendt for at være modig og nysgerrig. Hun er med far i en legetøjsforretning for at købe et løbehjul. Bagefter suser Sasja afsted på fortovet, og hun har lige fart nok på til at redde en dame, der er ved at blive kørt ned, da en bil kører over for rødt. Bogen er illustreret af Rasmus Jensen.

Anmeldelse:

Lektør Inge Lykke: Super fin frilæsnings bog. Det er en blanding af realisme og Sasjas super-helte-gerning. Sasjas rednings råd er ønsketænkning i den virkelige verden, men i bogen fører den til en morale om at se sig godt for i trafikken.

 

SUPER SASJA OG BÅLET

handler om pigen Sasja, der er kendt for at være modig. Hun varmer pølser over et bål med sin nabo Anton, og så løber de ind til Sasja for at få en dukkert i hendes badebassin. De glemmer alt om bålet. Men så lugter Sasja røg, og hun farer ind i Antons have. Sasja får en god ide til, hvordan hun kan slukke branden. Mon det lykkes?

Anmeldelse:

Lektør Lisbeth Thue Hansen: Omslaget slår bogens plot an. Teksten er let at læse. Illustrationerne understøtter teksten. Velfortalt historie, der anbefales.

 

SUPER SASJA OG TYVEN

handler om pigen Sasja, der er kendt for at være modig. Hun vågner op midt om natten ved en høj lyd. Hun lister ned i stuen sammen med sin kat og ser en tyv. Mon hun og katten kan klare tyven? 

Anmeldelse:

Lektør Stine Bille: Endnu en sjov og sød bog i “Billeserien” om pigen Sasja. Historien er spændende og velskrevet. Der findes flere bøger i serien. Anbefales til skolernes PLC og folkebibliotekerne.