Nu nærmer Bogforum 2015 i Bella sig, og jeg skal deltage i forskellige events med mine nyeste bogudgivelser.

Den 6. november kl. 11 skal jeg hos forlaget Mellemgaard sammen med illustrator Susanna Hartmann præsentere en ny Nis bog, læselet lix 5. Serien er efter 16 udgivelser blevet lukket hos forlaget Spf, men fortsætter i Mellemgaards regi. Det er jeg glad for. Susanna og jeg syntes, at der stadig var liv i den gode Nis!

Den 6. november kl. 14 kan man møde mig på Turbineforlagets børnescene, hvor jeg skal fortælle om min nye og længe ventede Teenbog “Nice eller nederen 3” for 13 – 14-årige. Nice eller nederen 1 og 2 har været meget populære og er trykt i flere oplag. De har begge været indstillet til Skriverprisen og Bogslugerprisen, og børnene derude har efterspurgt bog 3. Nu er den her snart, flot illustreret af Rasmus Jensen. Jeg glæder mig til at præsentere den. Den når lige at komme fra tryk inden bogforum.

Den 7. november står i kærlighedens tegn. Her skal jeg kl. 15.15 interviewes af Thomas Vilhelm på Dreamlitts stand og fortælle om min nyeste bog “Kærlighed kræver knofedt”. Det er en bog med essays og brevkassespørgsmål og svar om parforhold og seksualitet. Der er meget at snakke om, så kom og lyt og få et eksemplar af bogen signeret.

Den 8. november er bogmessens sidste dag. Her skal jeg kl. 10.30 læse op på Momos Lyttesalon af mit vindereventyr “Lyset, der ikke ville gå ud”.

Kirsten Ahlburg og H.C. Andersen i Malaga

I 2005 vandt jeg hovedpræmien blandt 126 indsendte forslag med det bedste eventyr skrevet i H.C. Andersens ånd. Eventyret udkom dengang i fysisk form, og er nu også udkommet som e-bog hos forlaget Dreamlitt.

Jeg håber at møde mange af mine læsere, kolleger og de lærere, som anvender mine bøger i skolen. Rigtig god bogmesse.