nice-eller-nederen-ebog

Jeg er rigtig glad for at have vundet Bogslugerprisen 2016. Blandt 12 nominerede børnebøger, vandt jeg prisen med bogen Nice eller nederen – Emma 11 år … snart 12, udgivet på Turbineforlaget. Det er bog nummer et i Nice eller nederen serien, som består af i alt fire bøger. Det var Ringkøbing – Skjern kommunes 5. klasser, der skulle læse bøgerne og stemme på vinderen. Nu skal jeg så til Ringkøbing og modtage en statuette og på forfatterbesøg på en skole, hvor en pige har vundet hovedpræmien, nemlig at få besøg af mig.

Prisen har allerede betydet meget. Jeg har fået flere henvendelser fra forlag, som vil høre, om jeg vil skrive for dem. Der har været omtaler i aviser, på nettet og på blogs. Boghandlere har kontaktet mig for at høre, om jeg vil lave et event omkring Nice eller nederen serien. Men størst er nok æren. For jeg har fået så mange tilkendegivelser om, at det var velfortjent, og det glæder mig. Det giver mig også lyst til at skrive endnu flere pigebøger, for det har vist sig, at det er der, jeg – ud over læseletbøgerne – har min force. Jeg har fortsat mine dagbøger, som jeg skrev, fra jeg var 10 – 17 år, og det hjælper mig til at huske, hvordan det var at være på vej ind i puberteten. En spændende, men også skræmmende tid, sådan som serietitlen Nice eller nederen indikerer det.

Om en måned udkommer Nice eller nederen 4, som er den sidste bog om Emma. Det bliver fejret med en reception i Arnold Busck boghandel i Ryesgade i Aarhus den 20. januar kl. 16. Håber at se mange af mine læsere.