I næste uge udkommer min bog KÆRLIGHED KRÆVER KNOFEDT om parforhold og seksualitet. Det er en bog fyldt med guldkorn fra de år, hvor jeg fungerede som privatpraktiserende psykoterapeut, brevkasserådgiver og psykologi- og samlivsskribent ved I Form, Alt for damerne, Forældre og børn og Østjysk Weekend. Som titlen antyder, kredser bogen om, at mænd og kvinder må gøre en hård og målrettet indsats for at få parforholdet til at fungere optimalt – ikke kun på det erotiske område, men i almindelighed.

I et længere parforhold kan det være svært at bevare gnisten, og flere og flere mister lysten til sex. Jeg kommer med mange gode råd til, hvad man kan gøre for at få lysten tilbage. Men skal man altid kæmpe for at have et sexliv i parforholdet? Hvad nu, hvis begge parter i bund og grund ikke har lyst? Kan det så lade sig gøre at have et godt parforhold? Helt sikkert! Men det er tabu, og det skriver jeg om i bogen. Jeg kommer også ind på mange andre emner – om forelskelse, nærhed, utroskab, kommunikation, forskellighed, skænderier, stedfamilier, skilsmisse, tilgivelse og meget mere.

Mine medsøstre får også et par ord med på vejen i bogen, der forsøger at gøre op med vanetænkning og emner præget af tabuisering og berøringsangst. Der er mange veluddannede, selvsikre kvinder, som forgæves søger en partner. Nogle af dem kan virke meget kontrollerende og styrende. De ved, hvad de vil have, men deres adfærd skræmmer ofte mændene langt væk. Nogle benævner ligefrem disse kvinder som militante. En to – en to, gør hvad jeg siger! Det går bare ikke i et parforhold.

khkh

Du kan klikke på linket og høre mig fortælle om Kærlighed kræver knofedt!